Klant worden? Bel 020 261 6404. Is uw organisatie al klant? Bel 020 261 6400

Ontdek de kracht van ons platform

CallSecured in 3 stappen

In de financiële sector draait alles om vertrouwen. Om vertrouwen te winnen is uw service uitermate belangrijk. Wij helpen uw service naar een hoger niveau door middel van het meest krachtige platform in de markt. Ontdek welke functionaliteiten uw service kunnen verhogen.

Opstarten

Bereikbaarheidspakket

Optionele modules

TELEFONIE OP MAAT

Elke organisaties heeft een andere structuur en andere wensen. Zo maakt de ene organisatie actief gebruik van een CRM en is de andere organisatie dagelijks onderweg. CallSecured ziet telefonie als een maatpak voor ieder bedrijf. Hieronder vindt u alle mogelijkheden die een bouwsteen kunnen zijn voor uw maatpak. Weten wat de kosten voor uw organisatie zijn? Vraag gerust een offerte aan.

Installatie op locatie

Wij komen graag bij u langs voor de volledige installatie en uitleg. Daarnaast zetten wij uw huidige nummer over en koppelen uw CRM aan uw nieuwe telefoniesysteem.

Toestellen (optioneel)

Is uw organisatie toe aan de nieuwste toestellen voor de optimale belervaring? Wij installeren binnen een paar minuten vaste of draadloze telefoons op elke gewenste werkplek binnen uw organisatie.

Vaste Cisco SPA504G

Draadloze Yealink W52P

Belminuten

Starttarief Per minuut
Intern bellen Gratis Gratis
Vast €0,03 €0,021
Mobiel €0,03 €0,089
Gespreksopname n.v.t. €0,004

MEER DAN BELLEN

BEREIKBAARHEIDS- PAKKET

Maandelijks / per werkplek

CallSecured gaat verder dan bellen. De kracht van CallSecured ligt in toegevoegde functionaliteiten in de vorm van maatwerk. Ontdek de volgende stap in telefonie voor uw organisatie en medewerkers met de volgende functionaliteiten.

Offerte aanvragen

OPTIONELE BEDRIJFSMODULES

Maandelijks / per organisatie

Om ervoor te zorgen dat u nog meer uit uw organisatie kunt halen, bieden wij optionele bedrijf modules aan. Ontdek in het volgende overzicht welke module uw organisatie nog klantvriendelijker maakt.

Offerte aanvragen

BEHEER OVERAL UW BEREIKBAARHEID

Bel en ontvang uw zakelijke gesprekken met uw eigen mobiele toestel.

Inzicht en beheer in bereikbaarheid.
Waar u ook bent.

Voor IOS en Android.

Offerte aanvragen