Klant worden? Bel 020 261 6404. Is uw organisatie al klant? Bel 020 261 6400

CallSecured ontzorgt alle wettelijke verplichtingen

CallSecured gelooft dat telefonie meer is dan alleen bellen. Door slimme technologie te integreren kan telefonie zorgen voor efficiënter functionerende medewerkers, betere bereikbaarheid en groei van uw organisatie.

Onze kracht ligt bij de financiële sector. Zo zijn de oprichters van CallSecured jaren actief geweest bij financiële bedrijven. Daarin zagen zij dat de grote telecomproviders niet meer het product konden leveren de financials nodig hebben. Ons doel is dan ook om zoveel organisaties en bedrijven in te laten zien dat ons product hun processen productiever kan maken. Dit doen wij door bedrijfssoftware volledig te integreren met onze telefonie, inzicht te geven in de bereikbaarheidsstatistieken en door alle telefonische gesprekken zorgeloos en veilig op te nemen.

CallSecured is van mening dat het servicelevel in de telecommarkt ernstig laag ligt. Wij doen dit daarom heel anders. Zo kennen wij een directe servicelijn, werken wij met dagelijkse opzegtermijnen en u betaalt enkel voor wat uw organisatie nodig heeft.

Er is een grote omslag gaande in de telecomsector. Bent u de huidige servicemodellen en de beperkte mogelijkheden zat? Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze experts. Zo vertellen wij u graag wat ons product voor u kan betekenen. En bent bereid de overstap te maken? Wij regelen het binnen enkele werkdagen.

CallSecured, gaat u mee in de telefonie van morgen?

CallSecured lid van:
Nederland ICT

CallSecured onder toezicht van:
Autoriteit Consumenten markten